top of page

Watervilla aan de Linge

Op deze prachtige locatie in Heukelum aan de Linge hebben Erik en Rixt hun eigen woning laten bouwen, met inpandig boothuis! Want het water en de mooie natuur waren de uitgangspunten voor het gehele ontwerp. Voor het interieur, de materialen, de trap, de maatwerk meubels en het lichtplan zochten ze hulp van studio Inch.

We brachten rust, eenheid en esthetiek in het interieur, passend bij de schoonheid van de omliggende natuur. Het bijzondere trappenhuis staat als een imposante sculptuur midden in de woning en verbindt alle ruimtes met elkaar. Dit huis staat letterlijk als een paal boven water, is super efficiënt, helder, verrassend, verfrissend, met heerlijke leefruimtes en vooral een direct contact met de omgeving.

Watervilla aan de Linge

Opdrachtgever: 

Erik en Rixt

Project: 

Een maatwerk woning met een maatwerk interieurontwerp aan de prachtige Linge.

Locatie:

Heukelum

Oppervlak: 

471 m2

Ontwerpen:

Interieurontwerp: studio INCH
Indeling van de woning met ontwerpen voor het trappenhuis, 2 badkamers, een sauna, 5 slaapkamers. 2 zitkamers en een eetkamer met daarnaast maatwerk meubelontwerpen voor de ruimte leefkeuken met eiland, een inloopkast in de ouderslaapkamer en de entree met kastwand inclusief materialisatie en een lichtplan voor de gehele woning.

Architectuur woning: Alexandra Dietzsch

bottom of page