top of page

kraakhelder en verfrissend

Voor hun prachtige nieuwe woning in Aerdenhout waren Bart en Leonie op zoek naar een slimmer gebruik van de ruimtes. Op de eerste etage zochten ze naar een connectie tussen de ouderslaapkamer en een badkamer. Maar de huidige routing bleek wat onlogisch.

De oplossing? Het doorbreken van een aanliggende kamer! Deze kreeg de functie van inloopkast met daarachter een badkamer gevuld met daglicht. De materialen en kleuren zijn verfrissend, clean en creëren heerlijke rust. Voor een ideale start van de dag.

kraakhelder en verfrissend

Opdrachtgever: 

Bart en Leonie

Project: 

Verbouwing van een mooie Villa

Locatie:

Aerdenhout

Oppervlak: 

471 m2

Ontwerpen:

Herindeling van de 1e en 2e etage van de woning met maatwerk ontwerpen. Op de 1e etage het ontwerp van een badkamer, inloopkast, kastwand, bergruimte en bed-wand in de ouderslaapkamerslaapkamer. Op de zolderetage een ontwerp voor een plateau met ingebouwde bergruimte, bed & bureau en maatwerk kasten en schuifwanden.

De zolder was groot en open, maar als slaapkamers moeilijk in te richten. Ook zaten de ramen te hoog voor een fijne blik naar buiten. We ontwierpen een verhoogd plateau met bed en bureau zodat ze nu kunnen genieten van het overdadige groen buiten. De nieuwe schuifwanden zorgen voor een logische verdeling, afsluiting van de 2 kamers en een logische route naar de bestaande badkamers.

bottom of page