top of page

Werken aan innovatie in een WOII bunker

Werken in een bunker uit de 2e wereldoorlog. Hoe stoer is dat? Op de zolderetage van een oude bunker in Driebergen is het kantoor van BeaconPartners gevestigd, een bedrijf gespecialiseerd in innovatieprocessen. En hiervoor mocht een spannend interieur worden ontworpen, dat bij binnenkomst direct een juiste impressie gaf van het bedrijf: techniek en innovaties.

De activiteiten en de identiteit van BeaconPartners zijn vertaald naar een totaalinterieur gebruikmakend van innovatieve materialen in combinatie met een verrassend en strak lijnenspel met een knipoog naar vakwerken. Deze weerspiegelen de technische activiteiten en achtergrond van het bedrijf en haar werknemers.

Werken aan innovatie in een WOII bunker

Opdrachtgever: 

Beacon Partners

Project: 

Ontwerp van een kantoortuin op de zolder van een 2e wereldoorlog bunker.

Locatie:

Driebergen

Oppervlak: 

160m2 kantoorruimte

Ontwerpen:

Vertaling van een bedrijfsidentiteit naar een passend interieur, gebruik makend van innovatieve en akoestische materialen, strakke lijnen en een efficiënt lichtplan.

Materialisatie: schuifwanden opgebouwd uit dwarsdoorsneden van rietjes, hoogpolige stoffering voor akoestische belruimtes, kolommen van stucwerk, MDF spuitwerk kastwanden en zwart MDF zitelementen.

Fotografie: www.JKF.nl

bottom of page